Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

BEHANDLINGSFORMER

FYSIURGISK MASSAGE

En dybdegående ”æltning” af spændte muskler. Jeg arbejder med respekt for din muskel barrierer og derfor vil det opleves som ”god” smerte, frem for en smerte hvor man ligger og spænder imod for at undgå den.
Massagen øger blod og lymfe gennemstrømningen i vævet og derved kommer der ny ilt og næring til området samtidig med at affaldsstofferne transporteres væk.
Massagen hjælper musklerne til at komme tilbage til deres normale spændingstilstand, for derved at undgå varige skader.
Affaldsstoffer, der sætter sig som myoser, hober sig op ved fastlåste arbejdsstillinger, gentagne ensidige bevægelser, samt stres og psykiske problemer er med til at give os muskel spændinger, som kendes fra fx hold i nakken, hovedpine, musearm, tennisalbue og andre muskelsmerter.
Disse symptomer er medvirkende til at vi bliver trætte og kan påvirke vores humør og dermed er en negativ cirkel i gang.

Indenfor massagen, er der så igen undergrupper af greb og metoder som jeg benytter.

Fascie & bindevævsløsning
Løsning af de hinder der sidder omkring musklerne, så der bliver plads til musklen, således at ”frakken ikke er for lille”.
Løsning af kroppens ophæng, ligamenter og andre “klisterbånd og elastikker”. Meget blid massage, med en fantastisk effekt i hele kroppen.

Trikkerpunkt behandling
Deaktivering af et hyperirriteret, ømt punkt i muskulaturen. Dette foregår ved et let vedvarende tryk på punktet.

Hotstone behandling
Jeg bruger opvarmede Basalt sten. Dette er en massageform der har været anvendt af de Nordamerikanske indianere.
Stenene renser og oplader dig med energi, mens jeg bruger dem, både på chakra, meridianbanerne og som arbejdsten når jeg masserer med dem.
Et strøg med en sten svarer til 5 strøg med hånden, så de arbejder dybt. Det giver en god muskelafspænding og ro i hele kroppen, samt løsner for langvarig fysisk eller psykisk stress.
Jeg bruger disse i min kombinationsbehandling.


KOMBINATIONSBEHANDLING/ OMSORGSBEHANDLING
Jeg laver en kombi behandling med Hotstone, zoneterapi og fysiurgisk massage, som er speciel god til problemer i nakke, skulder og ryg.
Behandlingen har en fantastisk afslappende, afspændende og udrensende effekt for hele kroppen, og er derfor god hvis du har behov for en pause i en travl hverdag.

 

ZONE-MASSAGE/MUSKELTERAPI

Er for mig den mest effektive behandling i forhold til at afspænde musklerne, skabe flow i hele kroppen, så affaldsstofferne kan frigives både de fysiske, følelsesmæssige og mentale, evt. sætter du nogle ord på undervejs, dialog, hvis det er der du er... -så ny energi kan komme til. Du starter med at modtage zoneterapi, der kickstarter dine organer og relevante kropsområder til at arbejde hensigtmæssigt, derefter får du massage af de specifikke muskelområder der har indflydelse på dine udfordringer. En time skal du afsætte til dette.

 

ZONETERAPI

Retter op på kroppens ubalancer.
Når vores krop ikke fungerer som den skal, skabes der en ubalance. Denne ubalance kan sætte sig fast som træthed, smerte eller udvikle sig til sygdom.
Jeg arbejder med refleks zonepunkterne på fødderne, der relaterer til kroppens organer og energibaner.
Ved at behandle de punkter der er aktuelle for dig og din problemstilling støttes kroppen i at komme i naturlig balance, således at symptomer aftager eller forsvinder og derved ikke sætter sig til en varig lidelse.

Akupunktur punkter
Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, der bygger på et holistisk menneskesyn, hvilket betyder at man behandler det hele menneske frem for en enkelt lidelse.
Behandlingen tager udgangspunkt i påvirkning af meridian/ energibanesystemet. Jeg bruger akupunktur punkter i forbindelse med min massage og zoneterapi ved tryk.
De punkter jeg bruger har en helende virkning på de områder i kroppen hvor musklerne er belastet, eller sætter gang i kroppens energi hvor den har været blokeret.

BACH TERAPI

En hjælp til kroppens følelsesliv vha. Bachs blomster remedier.
Blomster dråberne virker ind således at de støtter os i at finde den positive kontrast i de følelser der fylder os negativt, samt stimulere vores egne kræfter for helbredelse.

Jeg vælger i samarbejde med dig, remedier ud fra hvordan du har det. Dette valg bygger på en indledende samtale; Remedierne gives ikke ud fra hvilke fysiske symptomer du har, men hvordan du forholder dig til disse, eller hvordan de indvirker på dig, dit humør og følelsesliv.
Bach dråber kan også støtte dig i, at klare/ rumme udfordringerne i dagligdagen, mange af os er til tider i vanskelige eller stressede perioder der påvirker os, her kan remedierne hjælpe – inden belastningerne evt. sætter sig til fysiske symptomer.

NADA ØREAKUPUNKTUR

Skal ses som en metode der gør anden behandling bedre. National Acupuncture Detoxification Association.
Nada består af 5 nåle I hver øre, som du sidder med I ca.45 minutter. Nålene sættes i med udgangspunkt i meridianbanesystemet, for at få hele kroppen til at genfinde sin energi balance.

Nada har en effekt på fysiske symptomer som hovedpine, muskelspændinger, fysisk uro, dårlig søvn kvalitet, hjertebanken og højt blod tryk – samt psykisk uro, stress, angst, depressions lignende tilstande, irritabilitet, stoftrang og abstinenser.
Metoden kan benyttes ved behov her og nu, samt til langtids behandling.